Meneer Rietkerk

Meneer Rietkerk was ernstig ziek en woonde al een tijdje in hospice IJsselhage. Met zijn dochter, schoonzoon en kleinzoon hebben we een prachtige ochtend beleefd. We maakten een rit naar de gelegenheid waar meneer Rietkerk als jonge man tijdens zijn werk vaak ging lunchen. We haalden mooie herinneringen op en meneer Rietkerk genoot met volle teugen. En ook wij als bestuurders hebben genoten van dit warme en liefdevolle gezin. 

Franks eerste rit

Frank is een vrolijke jongen die al jaren meerijdt met de Manfred Mila rit. Afgelopen jaar vroeg hij of hij eens een keer met míj mee mocht rijden. Zo gezegd, zo gedaan! Op zijn 13e verjaardag hebben we een leuke route gereden naar ijssalon Janssen in Boskoop.

Franks tweede rit

Tijdens de eerste rit met Frank bleek dat een Ferrari eigenlijk zijn lievelingsauto is. Nou Frank, dan regelen we dat! En dan maar meteen met het hele gezin op stap. Met een Ferrari F12 en vier Porsches maakten we een rit naar Alphen aan den Rijn. Koffie, chocomel en een stukje taart mét slagroom maakten het feestje compleet!